Station 361

Platinum Award for Neighborhood
Station 361
Project Location: Mountain View, Calif.
Photographer: Kevin Berne Images

Photo of Platinum Award

View more in the Photo Gallery

Project Team
Architect: Dahlin Group Architecture Planning - Architect's Website
Builder: Classic Communities - Builder's Website

Developer: Classic Communities - Developer's Website
Land Planner: Dahlin Group Architecture Planning - Land Planner's Website

Design Statement:
Located in downtown Mountain View, this 65-home infill community recalls the romantic character of the early California 1920s and 1930s eclectic neighborhoods. The community replaced outdated, single-story, concrete office buildings and surface parking with affordable and modern homes. At the center of this community is a neighborhood park providing a comfortable gathering place and recreational area for residents. It is GreenPoint Rated and Energy Star? Certified.